De Slimme Shopper

Screenshot van deslimmeshopper.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 5/10 - 1 beoordeling
1 review
Welkom bij DeSlimmeShopper.nl. De site voor al uw iPhone 5 hoesjes & andere accessoires. Neem nu een kijkje op onze site en laat u verbazen door onze aantrekkelijke prijzen, uitstekende service, snelle levering en ons zeer ruime assortiment.

Adresgegevens

De Slimme Shopper

Website: www.deslimmeshopper.nl

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.deslimmeshopper.nl

De Slimme Shopper
toegevoegd op
Ik heb niets nadeligs te zeggen over de website zelf maar ik kocht er een telefoonhoesje dat na een week al stuk ging. Na meerdere mailtjes met foto's en uitleg en een ingediende klacht nog steeds geen reactie. Het is me teveel moeite om er voor dat geld een groot probleem van te maken maar niet reageren op je klanten en ze gewoon laten stikken in een foutief product betekent wat mij betreft nooit meer iets bestellen en een slechte review. Je bent gewaarschuwd.
Beoordeling5 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel De Slimme Shopper

Geef uw review of recensie over www.deslimmeshopper.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha