Karin Verhoog Fotografie

Screenshot van karinverhoog.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 10/10 - 1 beoordeling
1 review
Kinderfotografie blijft bijzonder. Het ene kind staat te trappelen om op de foto te gaan, een ander kruipt juist helemaal in zijn schulp.

Als ouders kom je dan ook meestal ‘goed voorbereid’ naar de fotoshoot, in de hoop dat je kinderen zich van hun beste kant laten zien. Maar weet je? Kinderen hebben geen 'slechte' kant. Als Moment Designer heb ik nog nooit meegemaakt dat een kind niet meewerkte.

Playful Heart kinderfotografie
Dankzij de Playful Heart methode, een speciale techniek voor kinderfotografie, laat elk kind zijn schuchterheid voor mijn camera varen. En dat gaat helemaal vanzelf. Waarom? Omdat tijdens de fotoshoot plezier centraal staat. Ik daag de kinderen uit om gewoon kind te zijn, te spelen en zichzelf te zijn. Succes gegarandeerd!

Karakterfoto’s
Bij kinderfotografie gaat het om spontaniteit. Hoe relaxter de sfeer, des te meer durven kinderen zich te laten zien. Dat is wat ik op de foto wil vastleggen. Met mijn camera zoek ik niet naar gemaakte lachjes, maar naar karakter en persoonlijkheid. Jouw kinderen zoals ze echt zijn: soms stout, soms lief, soms ondeugend maar altijd prachtig. Zodat je straks een reportage in handen hebt waarvan je denkt: Yes, dat zijn mijn schatten!

De wet van plezier
Voor ouders is het soms even slikken, want tijdens de fotoshoot lap ik allerlei regels aan mijn laars. Kleren kunnen vies worden, spullen kunnen omvallen. Kinderen ontdekken voortdurend nieuwe mogelijkheden van alles wat ze tegenkomen. Een boomstam wordt een klimtoestel, een waterplas een spiegel. Die spontaniteit levert een boel plezier en vrolijkheid op. En dat is nu precies waar we naar op zoek zijn.

De meest relaxte fotoshoot ooit!
Mijn fotosessies met kinderen zijn één groot feest. We doen niet aan wachten, poseren of lachen op commando. Wel aan spontane ingevingen en gekke spelletjes. De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen en zich vrij te voelen.

Tijdens de fotoshoot creëer ik de beste omstandigheden voor prachtige, spontane foto’s. Foto’s waar het plezier vanaf spettert, zodat ze een blijvende herinnering vormen aan die heerlijke, relaxte middag met de fotograaf.


Adresgegevens

Karin Verhoog Fotografie
Goudbergstraat 52
5583BD Waalre
06-14367396

Website: www.karinverhoog.nl

 Karin Verhoog Fotografie op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.karinverhoog.nl

Karin Verhoog Fotografie
toegevoegd op
Top fotograaf! vooral met kinderen erg veel geduld en staat geheel open voor eigen inbreng. Daarnaast maakt Karin echt super foto's, niet geposeerd maar ze pakt het juiste moment, met een geweldig resultaat!
Beoordeling10 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Karin Verhoog Fotografie

Geef uw review of recensie over www.karinverhoog.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha