Jannetje Pietertje Kledingverhuur

Screenshot van jannetjepietertje.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Het kledingverhuurbedrijf met liefde voor de geschiedenis en paarden, zoals bijvoorbeeld de Spaanse of Portugese rijkleding of Historisch. Diverse historische jurken zijn zo gemaakt dat je er mee op paard kunt, voor bij de Kür op Muziek of de Pas de Deux. Daarnaast uiteraard kleding voor Fantasy festivals en Thema-feesten en veel leer. Zwart leer...
We zijn niet het grootste kledingverhuurbedrijf in Noord Holland maar wel het meest exclusieve bedrijf. Nagenoeg alle kleding is eigen ontwerp en in huis vervaardigd.

Adresgegevens

Jannetje Pietertje Kledingverhuur

Website: www.jannetjepietertje.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.jannetjepietertje.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.jannetjepietertje.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Jannetje Pietertje Kledingverhuur

Geef uw review of recensie over www.jannetjepietertje.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha