Schminkkoppies

Screenshot van schminkkoppies.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Schminkkoppies maakt uw feestje nog leuker, want wie wil er nu niet voor een keer veranderen in een prachtige vlinder, stoere tijger of mooie prinses? Van kinderfeestje tot braderie en rommelmarkt. Met schminkkoppies wordt het een superfeest.

Ik werk met schmink op waterbasis van de merken Grimas en Diamond FX.
De schmink is huidvriendelijk en makkelijk te verwijderen met water en zeep.


Zit er in de nabije toekomst weer een kinderfeestje, bedrijfsfeestje, buurtfeest, familiefeest of wat voor een feestelijke gelegenheid dan ook aan te komen.
Weet niet meer wat u moet verzinnen om de kinderen een 'knalfeest' te bezorgen, twijfel dan niet en bel Schminkkoppies 06-13213500 of mail naar info@schminkkoppies.nl

Gevestigd te: Amsterdam

Adresgegevens

Schminkkoppies
Amsterdam

Website: www.schminkkoppies.nl

 Schminkkoppies op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.schminkkoppies.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.schminkkoppies.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Schminkkoppies

Geef uw review of recensie over www.schminkkoppies.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha