't Waere Thuys

Screenshot van twaerethuys.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
't Waere Thuys is een knus brocante woon- en interieurwinkeltje gevestigd op een prachtige locatie in Leiden, pal tegen het Stadhuis, in het sfeervolle 'Trouwstraatje' aan de Koornbrugsteeg.

Antieke kastjes, instrumenten, servies, oud zilver, glaswerk, kristal, kandelaars, schilderijen; 't Waere Thuys staat vol met leuke en betaalbare brocante spullen en curiosa in allerlei stijlen.

De collectie is sterk wisselend, met veel unieke en bijzondere stukken. Zo is een bezoekje aan 't Waere Thuys iedere keer weer de moeite waard.

Gevestigd te: Leiden

Adresgegevens

't Waere Thuys
Leiden

Website: www.twaerethuys.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.twaerethuys.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.twaerethuys.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel 't Waere Thuys

Geef uw review of recensie over www.twaerethuys.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha