Moments of Daylight Photography

Screenshot van momentsofdaylight.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Altijd al was ik gefascineerd door natuur en natuurfoto's. De enorme variatie in planten en dierenwereld verbaasde me dus kwam er een camera en lenzen. De Canon EOS 70D gaf me enorm veel mogelijkheden en wilde me daarom gaan specialiseren in natuur- en landschapsfotografie. Ik denk dat je, om een mooie foto te kunnen maken, passie en interesse moet hebben in je onderwerp. De schoonheid en waardigheid van dieren in hun eigen habitat is mijn fascinatie en respect voor natuur. Ik hou me wat dat betreft met veel onderdelen van natuurfotografie bezig. millimeter werk bij macrofotografie en weidsheid van landschapsfotografie. Oog voor detail blijft bij alle technieken van groot belang. Favoriete locaties in Nederland zijn o.a, de Waddenzee, Zeeland en Hoge Veluwe. In Europa zijn dat Frankrijk, Engeland, Ierland, Schotland, Wales, Italië en Scandinavië.
Wazige achtergronden, volle kleuren, veel contrast en een scherp onderwerp zijn belangrijk. Mooi licht en een goede compositie maken het beeld compleet. Bij dierenfotografie is een mooie rustige achtergrond erg belangrijk. Kenmerk van landschapsfotografie is 'Less is more'. Moments of Daylight Photography zit graag dicht op het onderwerp. Respect voor de natuur is een belangrijke factor in zijn werk. Geen sporen achterlaten, dieren in hun eigen habitat niet verstoren en geen schade toebrengen zijn belangrijke regels. Geen enkele foto is het onnodig verstoren van dieren in het wild waard.

Geniet van alle kleine details om je heen!

Adresgegevens

Moments of Daylight Photography
Ravensteinpad 17
6844HT Arnhem
026-3817060
06-57239484

Website: momentsofdaylight.nl

 Moments of Daylight Photography op facebook Moments of Daylight Photography op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.momentsofdaylight.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.momentsofdaylight.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Moments of Daylight Photography

Geef uw review of recensie over www.momentsofdaylight.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha