Lady shop online

Screenshot van ladyshoponline.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.9/10 - 2 beoordelingen
2 reviews
Geachte klant, wij heten u welkom in onze webshop! Bij Ladyshoponline.nl, zult u de nieuwste trendy Dameskleding en Schoenen vinden. Wij hebben een ruime assortiment Dameskleding o.a Jeans, Jurkjes, Broeken, Shirts Topjes, etc. Ook verkopen wij Damesschoenen, zoals, Overknielaarzen, Laarzen, Pumps, Sneakers, Slippers, Sandalen en Ballerina's. Ladyshoponline.nl verkoopt ook namelijk dames merken, Koucla, Miss rj jeans, Miss anna jeans, Goodies jeans, Best Emilie, Just F en nog veel meer. U kunt bij ons veilig betalen met Ideal, Paypal, ect. Verzendkosten zijn eenmalig € 4,95, boven de € 75 gratis. Bestellingen worden dezelfde dag nog verzonden. Trendy Dameskleding en Damesschoenen voor een leuke prijs ! Deze mode is speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar dat speciaal iets, !
Wij bieden onze klanten een groot assortiment voor een betaalbare prijs, wij maken mode bereikbaar voor iedereen, graag tot ziens op lady shop online.

Adresgegevens

Lady shop online
De Reulver 94
7544RT Enschede
06-48761297

Website: https://www.ladyshoponline.nl

 Lady shop online op facebook Lady shop online op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.ladyshoponline.nl

Lady shop online
toegevoegd op
Leuke site, goedkoop en gemakkelijk te bestellen.
Beoordeling9.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Lady shop online
toegevoegd op
Leuke site, mooie kleding voor weinig, goede service.
Beoordeling10 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Lady shop online

Geef uw review of recensie over www.ladyshoponline.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha