MillerReyBrighton Advocaten

Screenshot van mrbadvocaten.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
MillerReyBrighton is sparringpartner voor de grotere onderneming, met name op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. Tegelijkertijd is het kantoor zeer maatschappelijk betrokken waardoor u ook als kleinere onderneming of particulier toegang kunt houden tot het rechtssysteem en tegen betaalbare prijzen advies kunt krijgen van een gespecialiseerde advocaat. Met uw webcam of smartphone kunt u via skype vanuit kantoor of huis met een van de advocaten op een vooraf afgesproken tijdstip en met een vooraf afgesproken tijdsduur contact opnemen. U kunt dan het juridisch probleem waar u mee zit voorleggen en bespreken. Onze advocaten kunnen u bijstaan in het Nederlands, Duits, Engels, Pools en Noors.

Gevestigd te: Middelburg

Adresgegevens

MillerReyBrighton Advocaten
Middelburg

Website: www.mrbadvocaten.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.mrbadvocaten.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.mrbadvocaten.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel MillerReyBrighton Advocaten

Geef uw review of recensie over www.mrbadvocaten.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha