JFK projectinrichting

Screenshot van jfkprojectinrichting.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 7.4/10 - 1 beoordeling
1 review
Bij JFK projectinrichting kunt u terecht voor een ergonomische bureaustoel of een werkplek, nieuw of gebruikt, voordelig, beste koop of design meubilair. Zoekt u een gesprekspartner voor een complete inrichting dan zijn wij voor u het juiste adres. Wij kijken met u naar uw wensen en eisen en willen graag van u weten wat u van een nieuwe inrichting verwacht. Wij kunnen vertrouwd traditioneel inrichten maar ook een concept op maat uitwerken waar nieuwe werkvormen op de juiste wijze kunnen worden ondersteund. Door onze ruime ervaring en brede netwerk van specialisten zijn wij voor elke opdrachtgever een aantrekkelijk partij. JFK projectrichting adviseert en realiseert. Na elke realisatie evalueren wij de opgedane ervaring en blijven op deze wijze betrokken bij het goed functioneren van uw facilitaire organisatie. bel 038 7114050

Gevestigd te: Zwolle

Adresgegevens

JFK projectinrichting
Zwolle

Website: www.jfkprojectinrichting.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.jfkprojectinrichting.nl

JFK projectinrichting
toegevoegd op
JFK is een prettige bedrijf om zaken mee te doen. Zij maken mooie ontwerpen tegen aantrekkelijke tarieven en komen hun afspraken meer dan na. De service is bijzonder goed.
Beoordeling7.4 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel JFK projectinrichting

Geef uw review of recensie over www.jfkprojectinrichting.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha