Muziekdocentencollectief Klankrijk Drenthe

Screenshot van klankrijkdrenthe.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 10/10 - 1 beoordeling
0 reviews
Klankrijk Drenthe is een groep enthousiaste muziekdocenten met een gedegen conservatoriumopleiding. Wij bieden een groot scala aan instrumentale lessen in en rond Noord- en Midden Drenthe. Wij kunnen je begeleiden in je muzikale ontwikkeling, vanaf het allereerste begin tot aan conservatoriumniveau. Klassiek, pop, jazz, wereldmuziek: iedereen kan bij ons terecht!

Klankrijk Drenthe biedt kwalitatief goede lessen aan. Alle bij Klankrijk Drenthe betrokken docenten hebben een ruime ervaring als docent op gemeentelijke of regionale muziekscholen. Ze bieden je graag de muzieklessen die bij je passen, in een leuke en vertrouwde sfeer, en met een flexibele aanpak.

Naast reguliere lessen op een muziekinstrument biedt Klankrijk Drenthe ook aanvullende activiteiten als samenspel, uitvoeringen, ensembles en workshops.


Gevestigd te: Assen

Adresgegevens

Muziekdocentencollectief Klankrijk Drenthe
Assen

Website: klankrijkdrenthe.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.klankrijkdrenthe.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.klankrijkdrenthe.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Muziekdocentencollectief Klankrijk Drenthe

Geef uw review of recensie over www.klankrijkdrenthe.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha