Meridiez

Screenshot van meridiez.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Op zoek naar een heerlijke avond in de keuken? Kom koken met Meridiez! Meridiez biedt verschillende kookworkshops aan, voor grote Ún kleine groepen. Een bijpassende wijnproeverij? Een combinatie met een workshop porselein beschilderen? Meridiez zorgt ervoor! U bent welkom in onze keuken in Roermond, maar wij komen ook graag bij u thuis of op locatie een kookworkshop verzorgen. Een greep uit ons aanbod: Fingerfood, Pasta dalla tua cucina, Zin in zoet, Seasonz, en High tea. Een workshop op maat naar uw wensen is natuurlijk ook mogelijk.

Adresgegevens

Meridiez
06-22823479

Website: www.meridiez.nl

Meridiez op twitter Meridiez op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.meridiez.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.meridiez.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Meridiez

Geef uw review of recensie over www.meridiez.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha