B&R productions Licht geluid en beeld verhuur/verkoop

Screenshot van br-productions.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.4/10 - 1 beoordeling
1 review
B&R Productions is een full service evenementen en productiebureau. Wij leveren licht, geluid, beeld, en regisseren samen met u het evenement.

B&R Productions biedt u:

Betaalbare verhuur van professionele licht, beeld en geluid, en multimedia apparatuur. Alle apparatuur kan uiteraard ook door ons getransporteerd, bediend en geplaatst worden!

Professioneel advies voor al uw vragen met betrekking tot aanschaffen en/of huren.

Verkoop van professionele apparatuur (via onze winkel op locatie of via de webshop).

Ons verhuurassortiment is uitermate geschikt om alle voorkomende evenementen technisch te ondersteunen, o.a.:

Breed scala aan mogelijkheden voor entertainment en voorzieningen bij evenementen (denk hierbij aan bijvoorbeeld optredens, DJ's, presentatoren, tenten, bands etc.).

Vergaderingen, congressen, spectaculaire openingen, examenfeesten, bedrijfsfeesten, congressen, presentaties, beurzen, theater, bruiloften, braderieŽn, tape-acts festivals modeshows, etc.

Voor elk evenement kunnen wij een compleet concept leveren, maar u kunt ook voor een enkel product bij ons terecht. Via ons uitgebreid netwerk kunnen wij de juiste personen en bedrijven aan uw evenement koppelen. Wij zorgen voor optimale creativiteit binnen uw budget.

speakers huren, microfoon huren, beamer huren, headset huren, licht huren, ledverlichting huren, dj, pioneer huren, monitor huren, boxen huren, PA huren, mengpaneel huren.

Gevestigd te: Utrecht

Adresgegevens

B&R productions Licht geluid en beeld verhuur/verkoop
Meerndijk 72A
3454HT De Meern
030-6661101
06-54205401

Website: www.br-productions.nl

B&R productions Licht geluid en beeld verhuur/verkoop op twitter B&R productions Licht geluid en beeld verhuur/verkoop op facebook B&R productions Licht geluid en beeld verhuur/verkoop op Google+ B&R productions Licht geluid en beeld verhuur/verkoop op Youtube

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.br-productions.nl

B&R productions Licht geluid en beeld verhuur/verkoop
toegevoegd op
Deskundig bedrijf, ze denken net je mee en regelen alles voor je, het was heerlijk om alles uit handen te geven, alles was tot in de puntjes geregeld. En echte aanrader voor vergaderingen en congressen.
Beoordeling9.4 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel B&R productions Licht geluid en beeld verhuur/verkoop

Geef uw review of recensie over www.br-productions.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha