Fashinn - Bikini de luxe online

Screenshot van fashinn.nl/Online-bikini-kopen
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Een mooie design bikini kopen online doe je hier op Fashinn.
Ons assortiment bestaat uit exclusief bikini en badmode. Deze designs zijn om gezien te worden, en sieren de lichamen van vrouwen die vinden dat zij het mooie in leven waard zijn en gaan voor een originele look. Fashinn staat voor elegant, vrouwelijk, glamour, couture, luxe, en ons streven is het beste te bieden aan service, exclusiviteit, originaliteit en kwaliteit. Een bikini kopen in onze webshop is jezelf dan ook eens flink verwennen. Op Fashinn vindt u namelijk geen gewoon simpele bikini, maar high fashion designer bikini mode. Wij bieden nieuwe 2014 en 2015 bikini collecties van de merken Agua Bendita, Beach Bunny, Luli Fama en Lady Lux. Hebt u vragen of wilt u meer informatie hebben, bel of mail ons dan gerust. Wij staan u graag te woord.

Wij zijn telefonisch bereikbaar: ma tot vrij van 09:00 t/m 17:00

telefoonnummer: 06-83654908
emailadres:info@fashinn.nl = binnen 24 uur antwoord op uw vragen.

Adresgegevens

Fashinn - Bikini de luxe online
06-83654908

Website: www.fashinn.nl/Online-bikini-kopen

 Fashinn - Bikini de luxe online op facebook Fashinn - Bikini de luxe online op Google+

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.fashinn.nl/Online-bikini-kopen

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.fashinn.nl/Online-bikini-kopen. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Fashinn - Bikini de luxe online

Geef uw review of recensie over www.fashinn.nl/Online-bikini-kopen. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha