Koos van de Mortel

Screenshot van kvdmortel.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Als het even kan, ben ik buiten met mijn verrekijker en camera. En daarbij is de Peel mijn favoriete gebied. Vogels hebben een bijzondere aantrekkingskracht voor me. Kraanvogels zijn zo speciaal voor me dat ze een aparte plaats krijgen op deze site. In de zomer is het qua vogels vaak wat rustiger en daarom ben ik me in die periode wat meer gaan verdiepen in vlinders en libellen. Er ging een nieuwe wondere wereld voor me open met vele mogelijkheden voor foto’s. Mijn site bevat ook foto’s van over onze landgrenzen, gemaakt tijdens vakanties met mijn wederhelft of tijdens vogelreizen met onze vogelwerkgroep. Het heeft geleid tot deze site, natuur in vele facetten.

Adresgegevens

Koos van de Mortel
Jupiterstraat 9
5721ZE Asten
06-12692673

Website: www.kvdmortel.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.kvdmortel.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.kvdmortel.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Koos van de Mortel

Geef uw review of recensie over www.kvdmortel.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha