Fotostudio2 - Trouw Trendy

Screenshot van trouwtrendy.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Bruidsfotografie, maar één dag kan de mooiste zijn..

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven, waarop je er op je allermooist uitziet, in de mooiste trouwjurk en het mooiste pak met het mooiste trouwboeket en de mooiste trouwlocatie. Natuurlijk wil je dan ook dat dit alles op een mooie manier wordt vastgelegd. Je trouwdag en al zijn mooie momenten gaan immers veel te snel weer voorbij. Met mooie foto’s kun je nog eens wegzwijmelend kijken naar het moment dat jullie het ja-woord geven, vertederd raken van de traan op je moeders wang of lachen om het aansnijden van de taart en het onvermijdelijke geklieder wat daarop volgt.

Hoe we als trouwfotografen te werk gaan

Bij Fotostudio2 krijg je niet één trouwfotograaf, maar twee trouwfotografen die jullie bruiloft vastleggen. Op die manier wordt er voor gezorgd dat elk bijzonder moment vastgelegd kan worden op camera vanuit verschillende hoeken. Tijdens jullie trouwdag proberen wij zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven, op die manier ondervinden jullie zo weinig mogelijk hinder.

Tijdens de trouwdag ruimen we ook een moment in voor een fotoshoot op een mooie locatie. Veel stellen vinden dit een spannend moment of voelen zich ongemakkelijk. Dit is echter nergens voor nodig, probeer het vooral te zien als een rust moment in de hectische dag en geniet vooral van elkaar, dat is wat we willen zien op de foto’s!

Een trouwreportage boeken

Als bruidsfotograaf gevestigd in Hoorn, zijn we veel actief in de regio rond Amsterdam. We zijn uiteraard ook in te zetten buiten Amsterdam, in heel Nederland (of het buitenland :)).

Gaan jullie trouwen en willen jullie dat wij jullie trouwreportage maken? Het is niet alleen belangrijk dat jullie de voorbeelden van onze andere bruidsreportages mooi vinden, maar ook dat er een ‘klik’ is en dat jullie er een goed gevoel bij hebben, ons op jullie huwelijksdag aanwezig te laten zijn. We maken daarom graag een afspraak om kennis te maken en de wensen van jullie als bruidspaar door te nemen.

Adresgegevens

Fotostudio2 - Trouw Trendy
Kosterstuin 106
1689KH Zwaag
06-48356755

Website: www.trouwtrendy.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.trouwtrendy.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.trouwtrendy.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Fotostudio2 - Trouw Trendy

Geef uw review of recensie over www.trouwtrendy.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha