Bags2buy

Screenshot van bags2buy.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9/10 - 1 beoordeling
3 reviews
Bags2buy.nl biedt een ruime keuze aan tassen voor zowel dames, heren als kids tegen elke gewenste prijs. Diverse variaties van materialen en doeleinden maken deze webshop het ideale eindstation voor uw bagage.

Adresgegevens

Bags2buy

Website: www.bags2buy.nl

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.bags2buy.nl

Bags2buy
toegevoegd op
Bags2Buy.nl is een geheel nieuw bedrijf , gestart in 2017 en totaal geen connectie met het oudere Bags2buy; er is enkel legaal gebruik gemaakt van de domeinnaam, die niet meer actief was.
Beoordeling9 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Bags2buy
toegevoegd op
Zeer slechte ervaring met bags2buy.nl. 3 weken nadat de bestelling geplaatst is en betaald, nog steeds niets ontvangen. Mobiel nummer wordt niet beantwoord en op email wordt niet gereageerd. Ik raad het zeker AF om hier iets te bestellen
Bags2buy
toegevoegd op
Zeer slechte ervaring met Bags2Buy.nl Bestelling geplaatst op 14 september, direct betaald via Ideal. Week later op de 21e nog niets binnen terwijl er een melding was dat het verzonden was. Vandaag de 26e een melding dat het nog verstuurd moet worden en waarschijnlijk 27 of 28 binnen is. I.v.m. een 'vakantie' slecht bereikbaar kreeg ik te horen. Mobiele nr wat ze geplaatst hebben op de site wordt niet op opgenomen. Kortom, denk goed na voor je hier besteld
Beoordeling4 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Bags2buy

Geef uw review of recensie over www.bags2buy.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha