Jukebox drive-in show

Screenshot van ronaldvanloon.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De Jukebox drive in show is een onderdeel van Ronald van Loon Produkties en is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften en partijen met veel herkenbare dansmuziek, waarbij gezelligheid en herkenbaarheid voorop staat. Aan zowel jong als oud wordt gedacht en de interactie met het aanwezige publiek zorgt voor een gezellige ongedwongen sfeer. Ook de themafeesten met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 zijn erg in trek. Het is een muzikale reis door het verleden met alle herinneringen van toen, wat een bewuste keus is omdat dan een bepaald publiek de doelgroep vormt. Het zijn de jongeren van vroeger, die nu in de veertig of vijftig zijn.

Adresgegevens

Jukebox drive-in show

Website: www.ronaldvanloon.nl

 Jukebox drive-in show op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.ronaldvanloon.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.ronaldvanloon.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Jukebox drive-in show

Geef uw review of recensie over www.ronaldvanloon.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha