Santulli Orthopedie BV

Screenshot van santulli.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Wij zijn een eerste en tweede generatie familie bedrijf, waarin de Italiaanse luxe schoentechniek is overgegeven van vader op zoon. En dat gecombineerd met de functionele hedendaagse orthopedische techniek. Bij ons staat service, vakmanschap en vriendelijkheid voorop. Als wij u beter kunnen laten lopen, dan zijn wij tevreden. Maar uiteraard is cosmetiek ook heel belangrijk. Ons uitgangspunt is dan ook om schoenen te maken, waarvan mensen zich verwonderend afvragen waar ze vandaan komen, i.p.v. dat men zich afvraagt of er met uw voeten iets mis is.

Wij beschouwen onszelf de speciaalzaak onder de speciaalzaken. Wij denken dat door onze fantasie, creativiteit wij een exclusief product kunnen bieden. Uiteraard zijn wij orthopedisch schoenmaker. En eerlijk is eerlijk. Hoe mooi wij een schoen ook kunnen maken, het blijft een orthopedische schoen. Maar toch is het aan de hand van de meester om daar toch een mooie schoen van te maken die niet veel afwijkt van wat u in de confectie ziet. Eén waarvan vrijwel niet is te zien dat het om een Orthopedische schoen gaat.


Gevestigd te: Amsterdam

Adresgegevens

Santulli Orthopedie BV
Amsterdam

Website: www.santulli.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.santulli.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.santulli.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Santulli Orthopedie BV

Geef uw review of recensie over www.santulli.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha