Ditha Bonita Fashion

Screenshot van dithabonita.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.8/10 - 1 beoordeling
1 review
Ditha Bonita Fashion biedt heel betaalbare, kleding, schoenen en accessoires: een totaalconcept. Uniek is de (naadloze) shapewear van fashiongoeroes Trinny & Susannah waardoor je kleding nog mooier uitkomt. De stijl laat zich omschrijven als supervrouwelijk met een stoere bite. Ook voor korte lengtematen heeft Ditha Bonita een goed assortiment. Shoppen bij Ditha Bonita is een heerlijke belevenis; in 1 stop, doe je al je shopping.


Gevestigd te: Almere

Adresgegevens

Ditha Bonita Fashion
Almere

Website: www.dithabonita.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dithabonita.nl

Ditha Bonita Fashion
toegevoegd op
Een heel fijne winkel met mooie, duurzame kleding. De tassen zijn geweldig!!! Kan nooit kiezen. Zoveel kleur. En je weet tenminste zeker dat de merken die je hier koopt eerlijk zijn geproduceerd. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. En je kunt vier dagen per week terecht in de showroom. Altijd gezellig. Er worden ook leuke evenementen georganiseerd. Echt aan te raden!
Beoordeling8.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Ditha Bonita Fashion

Geef uw review of recensie over www.dithabonita.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha