Barbecueschotels

Screenshot van barbecueschotels.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.3/10 - 1 beoordeling
1 review
Het organiseren van Barbecue feesten is een veelomvattend gebeuren;
De barbecuespecialisten van barbecueschotels.nl kan u een hoop zorgen uit handen nemen.
Met barbecueschotels.nl wordt een barbecue organiseren eigenlijk heel simpel. Eerst worden in overleg met u de barbecuepakketten samengesteld. Die bestaan, naast het vlees/vis voor de barbecue, uit barbecuesalades die u zelf uit ons assortiment bbq salades samenstelt, sauzen, verschillende soorten brood en lekkere smeersels. Daar blijft het niet bij, want wat is een bbq zonder goede gasbarbecue? Ook de barbecue met gas zit standaard bij ons barbecuemenu inbegrepen. Dat geld ook voor de borden en bestek! Oftewel een verzorgde barbecue aan huis.
Wij gebruiken onze eigen recepten voor de bbq, zo snijden, marineren en steken we het barbecuevlees in onze eigen keuken, waardoor er een uniek overheerlijk vleesassortiment ontstaat. BarbecueŽn wordt zo een waar smaakfestijn


Gevestigd te: Sliedrecht

Adresgegevens

Barbecueschotels
De Horst 6
3362EA Sliedrecht
06-39011027

Website: barbecueschotels.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.barbecueschotels.nl

Barbecueschotels
toegevoegd op
In samenwerking met Barbecueschotels.nl een barbecue georganiseerd achter in de tuin. Het was helemaal top geregeld, netjes op tijd stond alles klar om de gasten te ontvangen, De barbecue was geweldig met topvlees en een saladebuffet wat een streling was voor het oog. Wij gaan vanaf nu al onze feesten in handen geven van Barbecueschotels.nl
Beoordeling9.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Barbecueschotels

Geef uw review of recensie over www.barbecueschotels.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha