The DanceFactory

Screenshot van theaterdancefactory.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De DanceFactory is al 11 jaar een begrip in West-Friesland (Noord Holland). Het is een school waar jong en oud, beginners en gevorderden zich thuis zullen voelen. Dans is universeel, een taal die iedereen spreekt. Onder leiding van vakbekwame, gediplomeerde en gepassioneerde docenten worden leerlingen begeleid om zich te kunnen ontwikkelen in verschillende disciplines, of een begin te maken aan een dans of musical carričre. Regelmatig stromen er leerlingen vanuit de school door naar diverse vervolgopleidingen of academie.
Maar de school biedt meer dan alleen een plek voor getalenteerde leerlingen. Het is ook een plek waar je jezelf kunt zijn, maar bovenal het dansplezier kunt beleven! Een plek waar je met elkaar kunt genieten van een van de mooiste kunstvormen. Ook komen er bij TDF naast het vaste docententeam ook regelmatig gastdocenten. Bekende docenten vanuit het dansvak, uit binnen en buitenland die graag bij TDF een workshop komen geven.

Gevestigd te: Grootebroek

Adresgegevens

The DanceFactory
Grootebroek

Website: www.theaterdancefactory.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.theaterdancefactory.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.theaterdancefactory.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel The DanceFactory

Geef uw review of recensie over www.theaterdancefactory.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha