Clown Dico

Screenshot van clowndico.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9/10 - 1 beoordeling
2 reviews
Clown Dico is een veelzijdige, jonge en vrolijke clown. Met zijn ballonnen, goocheltrucs en vrolijkheid weet hij op ieder gezicht een grote glimlach te krijgen! Clown Dico kan met behulp van alle kinderen echt goochelen. Uit het niets een bloem of de lekkerste snoepjes, niets is voor hem te dol.

Door de grote interactie in zijn shows krijgen kinderen de mogelijkheid om Clown Dico te helpen bij allerlei leuke en spannende trucs. Dit wordt natuurlijk beloond met een echt goocheldiploma of leuk ballonfiguur.

Clown Dico is te boeken voor kinderfeestjes, scholen, verenigingen, bedrijven, voorprogramma’s, evenementen of andere activiteiten waar kinderen in het middelpunt staan.

jong, vrolijk, energierijk, gericht, betaalbaar en vooral mee denkend dat is wat Clown Dico zo bijzonder en uniek maakt!


Adresgegevens

Clown Dico

Website: www.clowndico.nl

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.clowndico.nl

Clown Dico
toegevoegd op
Leuke goede clown voor kinderen die zijn afspraken na komt. Keurig op tijd, de contacten liepen goed en spoedig. Zeker een aanrader, het was erg leuk!
Beoordeling9 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Clown Dico
toegevoegd op
Nog bedankt voor de goede zorgen, mijn dochter heeft een geslaagd kinderfeest gehad dankzei Clown Dico. Hij deed diverse leuke goocheltrucs waarbij ook daadwerkelijk de kinderen mochten helpen. Ter afsluiting maakte hij echt allerlei leuke creaties van ballonnen zodat iedereen naar huis ging met een leuk figuurtje. Mijn dochtertje heeft het er nu (2 weken later) nog steeds over!
Beoordeling9 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Clown Dico

Geef uw review of recensie over www.clowndico.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha