DTC Mobile

Screenshot van dtc-mobile.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 10/10 - 2 beoordelingen
1 review
Mobiele telefonie is niet meer weg te denken uit uw organisatie. De mogelijkheden zijn oneindig en u wordt voor veel keuzes gesteld. Maar wat is nu de beste oplossing voor uw organisatie? Het grote aantal opties en de ruime keuze in aanbieders maakt dit niet eenvoudiger. Door onze ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk goede telecommunicatie en bereikbaarheid is voor iedere organisatie. Om de communicatie te verbeteren levert DTC Mobile alles op het gebied van mobiele telecommunicatie en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Wij zijn onafhankelijk en daar zijn we trots op. Voor u houdt dit in dat wij niet gebonden zijn aan één enkele provider. We luisteren naar uw wensen en behoeften en vergelijken voor u de verschillende providers. Op deze manier kunnen wij u van een advies op maat voorzien.

DTC Mobile levert mobiele telefonie op maat. Wij voorzien in de totale vraag naar mobiele telefonie en willen het aanspreekpunt zijn voor uw organisatie. Onze kernactiviteiten zijn het adviseren, aanbieden en ondersteunen van:
•Alle zakelijk abonnementsvormen van vrijwel alle providers van Nederland
•Een ruim assortiment aan toestellen speciaal geselecteerd voor zakelijk gebruik
•Mobiele data oplossingen
•Track en Trace systemen
•Blackberry enterprise oplossingen

Ons doel is om vooral naar u te luisteren en dé oplossing te bieden die aansluit bij de wensen en behoefte van uw organisatie.

Adresgegevens

DTC Mobile

Website: dtc-mobile.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dtc-mobile.nl

DTC Mobile
toegevoegd op
Duidelijke overzichtelijke site voor de zakelijke markt. Prima bedrijf, korte lijnen met capabele werknemers. Aanrader voor ieder MKB bedrijf wat zijn bedrijfstelefonie goed geregeld wil hebben!
Beoordeling10 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel DTC Mobile

Geef uw review of recensie over www.dtc-mobile.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha