Onderhoudsbedrijf Oostvoorne - dakwerken

Screenshot van dakwerkspecialist-oostvoorne-dakwerken.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Onderhoudsbedrijf Oostvoorne is al meer dan 25 jaar een begrip in het maken en onderhouden van pannendaken. Wij zijn actief in zowel de particuliere sector als in nieuwbouw en renovatie. Daken maken is een vak.Het vereist kennis van constructies, bouwfysica materialen en hun toepassingen. Grote daken, kleine daken of bijzondere daken, geen uitdaging gaat ons bedrijf te ver. Maar de primaire functie van het dak is minstens zo belangrijk als het esthetische aspect. Het dak dient de volledige bescherming te bieden tegen het typische Hollandse klimaat en de elementen tot in lengte van jaren. Juist daarom heeft ons bedrijf, zich gespecialiseerd in het stormvast verankeren van alle soorten dakpannen en alle loodreparaties, zoals het opnieuw inslijpen van lood bij o.a. schoorstenen en gevelaansluitingen enz. Het plaatsen dakvenster enz .

ONDERHOUDSABONNEMENT

Een daklekkage is erg vervelend en u wenst dit z.s.m. opgelost te hebben.


Uw Huis is een kostbaar bezit daar bent u zuinig op.Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van het dak aanzienlijk. Wij hebben speciaal voor u een Onderhoudsabonnement ontwikkeld. Met dit Onderhoudsabonnement nemen wij een belangrijke zorg ten aanzien van Uw kostbare bezit (Uw woning of Gebouw) uit handen. Het Onderhoudsabonnement is voor een jaarlijkse controle en inspektie, en voorziet in reiniging van dakgoten en kleine herstelwerkzaamheden (excl.Materiaal).

Adresgegevens

Onderhoudsbedrijf Oostvoorne - dakwerken

Website: dakwerkspecialist-oostvoorne-dakwerken.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dakwerkspecialist-oostvoorne-dakwerken.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.dakwerkspecialist-oostvoorne-dakwerken.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Onderhoudsbedrijf Oostvoorne - dakwerken

Geef uw review of recensie over www.dakwerkspecialist-oostvoorne-dakwerken.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha