Riddersma Events

Screenshot van riddersmaevents.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.4/10 - 2 beoordelingen
2 reviews
Riddersma Events is een facilitair bedrijf op het gebied van audiovisuele producties. Vanuit onze vestiging in Middelburg leveren wij geluid, licht en beeld, maar ook podium en event totaalconcepten. Dit doen wij individueel of als onderdeel van uw productie. Wij zien elke opdracht als een uitdaging die we benaderen met creativiteit, humor en compromisloze vraag naar kwaliteit.

Licht- en geluidsverhuur Zeeland
Riddersma Events biedt u professionele verhuuroplossingen voor het organiseren van bedrijfs-, privé en publieke evenementen. Door een groot assortiment aan apparatuur en deskundige en veelzijdige medewerkers streven wij naar maatwerk welke uw ogen en oren opent met beeld, licht en geluid. Informeer eens naar onze aantrekkelijke prijzen!

Drive-in show Zeeland
Riddersma Events Drive in Shows staat bekent om de hoge kwaliteit van onze shows, onze apparatuur en onze allround DJ's.
Naast de basis shows bieden wij diverse thema shows, van schuimparty tot gala.
Bij ons bent u dus op het juiste adres voor een spetterende drive in show, in welke vorm of grootte dan ook.

Verkoop en installatie
Voor vaste licht- en geluidsystemen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Een installatie die de komende 20 jaar up to date is? Energiezuinige verlichting voor theaters, discotheken e.d. Wij kijken graag en geheel vrijblijvend waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Wij komen graag eens bij u langs om de situatie te bekijkenGevestigd te: Middelburg

Adresgegevens

Riddersma Events
Gerrit van der Veenstraat 7
4333AR Middelburg
0118-714049

Website: www.riddersmaevents.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.riddersmaevents.nl

Riddersma Events
toegevoegd op
Twee keer apparatuur gehuurd bij dit bedrijf, zelf hebben wij totaal geen verstand van geluid en licht materialen maar dit bedrijf nam alle tijd ons uit te leggen welke set we het beste konden uit kiezen. Daarnaast kregen we het idee dat ze niet aan up-selling deden maar echt apparatuur uitkozen passend bij ons doel en budget. Goed: - Zijn 24 uur per dag bereikbaar, soms duurt het wel 1 minuut voor ik iemand aan de lijn krijgt na 1 minuut spring hij op voice mail en ik wordt dan terug gebeld nog voor dat ik de volledige voicemail heb ingesproken. - Medewerkers zijn erg aardig en kunnen alles snel en duidelijk afhandelen. De eventuele technische facetten vertalen ze in duidelijke taal dit geeft vertrouwen als je als DJ op een bruiloft moet gaan draaien en daar je apparatuur inhuurt. - Tarieven zijn veel goedkoper dan andere partijen in Zeeland met de zelfde apparatuur en de ...
Beoordeling8.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Riddersma Events
toegevoegd op
Ik vind het altijd een handige website, contact informatie duidelijk niet teveel tekst . ik zag in een opslag wat ik nodig had verder laadt de site snel. en is het eens een betere kleur dan al dat witte en lichtte.
Beoordeling10 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Riddersma Events

Geef uw review of recensie over www.riddersmaevents.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha