Janse mode

Screenshot van jansemode.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
16 winkels met damesmode voor de modebewuste vrouw!

Door de mix van merken, iedere klant uniek gekleed!

DE WEBSHOP
Op dit moment bieden wij de collectie van ons eigen merk Be nice aan. Vanaf januari breiden we onze webshop uit met een groot deel van ons merkenaanbod. U kunt de producten thuis laten bezorgen of in één van onze winkels gratis afhalen

DE WINKELS
Janse mode women biedt in 16 winkels en de webshop een brede collectie damesmode aan in het midden tot hoge segment. Onze vestiging in Rhenen verkoopt ook herenmode.

DE MERKEN
Sterk punt van Janse mode is de creatieve mix van merken met o.a. Taifun, Sylver, Expresso, Geisha, Betty Barclay, Esprit Collection, Juffrouw Jansen, Gery Weber, Rosner en Arianna waaruit de snel wisselende collecties worden samengesteld.


Gevestigd te: Rotterdam

Adresgegevens

Janse mode
Rotterdam

Website: www.jansemode.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.jansemode.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.jansemode.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Janse mode

Geef uw review of recensie over www.jansemode.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha