Onder de appelboom brocante en theetuin

Screenshot van brocante-theetuin.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Onder de appelboom brocante en theetuin is gevestigd in Ommen (een stad in de provincie Overijssel).
De theetuin ligt in een bosrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk zitten met een kopje thee (of koffie) en wat lekkers.
In de theetuin staat een pipowagen, deze hebben we helemaal opgeknapt en staat vol met brocante! Bij ons vind je authentiek brocante. Brocante spullen zijn spullen uit vroegere tijden. Bij ons vind je oud keukengerei, linnengoed, servies, meubeltjes en woonaccessoires. De brocante komt overal vandaan, voornamelijk uit Frankrijk, BelgiŽ en Nederland.
In de pipowagen kan je lekker rondsnuffelen en genieten in de theetuin. De stad Ommen leent zich er uitstekend voor om er een dagje uit van te maken! Natuurlijk is het ook fijn om thuis vanuit je luie stoel onze spulletjes te bekijken.
We hebben een deel van onze brocante een plekje gegeven in onze webwinkel op de site (onder brocante). Ook kan je op de site de sfeer van de theetuin proeven.


Gevestigd te: Ommen

Adresgegevens

Onder de appelboom brocante en theetuin
Ommen

Website: www.brocante-theetuin.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.brocante-theetuin.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.brocante-theetuin.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Onder de appelboom brocante en theetuin

Geef uw review of recensie over www.brocante-theetuin.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha