Cocon verpakkingen

Screenshot van coconverpakkingen.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Coconverpakkingen.nl is d webshop voor al uw verpakkingen. Producten met de kwaliteit die u van Cocon verpakkingen gewend bent en die ook in kleinere hoeveelheden te bestellen zijn. Zo is het geen enkel probleem om per doos, per rol of per stuk te bestellen. Wel zo economisch voor u. Want zo kunt u ook profiteren van de voordelen die een leverancier met meer dan 20 jaar ervaring te bieden heeft: een compleet assortiment met ook de nieuwste producten tegen een scherpe prijs. Nu ook in de aantallen die nodig heeft!

Gevestigd te: Veenendaal

Adresgegevens

Cocon verpakkingen
Dagpauwooglaan 130
3905KB Veenendaal
0318-523674

Website: www.coconverpakkingen.nl

Cocon verpakkingen op twitter

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.coconverpakkingen.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.coconverpakkingen.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Cocon verpakkingen

Geef uw review of recensie over www.coconverpakkingen.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha