Budget Floorstore

Screenshot van budgetfloorstore.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Budget Floorstore is een winkel met een diversiteit aan budget vloeren. Wij hebben twee vestigingen die zich in Amsterdam-Noord en Almere bevinden. Ons assortiment bestaat uit budget vloeren van laminaat, parket, pvc en kurk. Bij elk van deze budget vloeren krijgt u er een gratis ondervloer bij.

Naast dat Budget Floorstore diverse budget vloeren aanbiedt, is er ook de mogelijkheid tot ondervloeren, vloerverwarming, plinten en diverse onderhoudsproducten. Met deze mogelijkheden maakt u uw vloer helemaal af! Laat u deze vloer liever neerleggen door een van onze medewerkers? Maak dan gebruik van de Budget Floorstore legservice!

Gevestigd te: Amsterdam

Adresgegevens

Budget Floorstore
Vuurwerkerweg 7
1032KN Amsterdam
020-637 33 03

Website: www.budgetfloorstore.nl

 Budget Floorstore op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.budgetfloorstore.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.budgetfloorstore.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Budget Floorstore

Geef uw review of recensie over www.budgetfloorstore.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha