Leo Bezemer Fotografie

Screenshot van foto-leo.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Ik ben Leo Bezemer door mijn passie voor fotografie heb ik mijn trouwe Nikon camera altijd bij mij, dit omdat ik steeds weer nieuwe en interessante dingen zie om te fotograferen. Het maakt niet uit of het mensen, landschappen, dieren, evenementen of bijzondere objecten zijn, overal zit een mooie foto in je moet die alleen weten te vinden.

Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met U door middel van deze website, via de door mij uitgezochte foto’s wil ik U graag een indruk geven van wat in mijn ogen een mooie foto of bewerking daarvan is. Een foto of bewerking is voor mij pas geslaagd als deze een emotie oproept, dit kan een mooie herinnering zijn aan een overleden dierbare, die schattige prairie hondjes in de dierentuin of de eerste kus van het pas getrouwde bruidspaar.

Trouwreportages
Ik verzorg professionele bruidsreportages waarbij uw wensen, voor zo ver mogelijk natuurlijk, altijd voorop staan. Als trouwfotograaf maak ik graag een compleet verslag van de trouwdag, waarbij ik mij indien gewenst vroeg in de ochtend bij de kapper meldt en blijf tot aan het feest later op de avond om op deze manier een zo volledig mogelijke reportage van de gehele trouwdag te maken.
Ik probeer zoveel mogelijk met mijn bruidsparen een proefshoot te doen. Het liefst doe ik dit in een weekend vlak voor de bruiloft, hiermee creëer je een band waardoor het fotograferen op de belangrijke dag zelf soepeler zal verlopen omdat zowel jullie “het bruidspaar” als ik weet wat we van elkaar kunnen verwachten.
Tijdens de proefshoot kunnen dan ook de locaties voor de foto’s uitgezocht worden. Zelf heb ik voor deze proefshoot de hoofdlocaties van de trouwdag zoals het stadhuis, de shoot locatie en de feestzaal bezocht om hier te weten wat ik kan verwachten.

Een goede voorbereiding is het halve werk.

Natuurlijk ben ik ook beschikbaar voor ander fotowerk, neem gerust eens een kijkje op mijn website om hiervan een kleine indruk te krijgen.

Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met mij op info@foto-leo.nl.


Gevestigd te: Dordrecht

Adresgegevens

Leo Bezemer Fotografie
Dordrecht

Website: www.foto-leo.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.foto-leo.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.foto-leo.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Leo Bezemer Fotografie

Geef uw review of recensie over www.foto-leo.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha