Galerie Kees Doolaard

Screenshot van keesdoolaard.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Galerie Kees Doolaard herbergt schilderijen voornamelijk van eigen hand. Van Kees Doolaard zijn er abstracten in olieverf en acryl. Bovendien is Kees een geweldige zeeschilder. Van serene zeeŽn tot woeste golven. Op doeken van 50 x 100 tot 120 x 240 aan toe. Van Elly Doolaard Kroon zijn er veelal olieverf doeken, vaak geschilderd met paletmes. Onderwerpen bloemen: zoals klaprozen, violen, tulpen, pioenrozen etc. verder landschappen, paarden, clowns en stillevens.
Vanaf oktober tot en met mei wordt er 3 maal in de week schilderles gegeven door Elly Doolaard Kroon. Om de 14 dagen op zaterdagmiddag is er een schilderworkshop in ons atelier "De Keesschuur", onderwerpen variŽren van : bloemen met paletmes, abstract, zeeschilderen, landschap etc.
De workshops beginnen zaterdagmiddag om 13.30 uur en er wordt geschilderd tot 17.00 uur, waarna bespreking onder het genot van een wijntje en een lach. We werken om royale doeken (80x90od.) en met kwalitatief goede materialen, daaraan doen wij geen concessies.
Na afloop van de workshop gaat ieder trots met het eigen schilderij naar huis, want je kijkt ervan op wat mensen in hun vingers hebben zonder het te weten.Het is ook mogelijk voor groepen en/of bedrijven, om een workshop incl. lopend buffet te beleven.


Gevestigd te: Anna Paulowna

Adresgegevens

Galerie Kees Doolaard
Anna Paulowna

Website: www.keesdoolaard.com

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.keesdoolaard.com

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.keesdoolaard.com. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Galerie Kees Doolaard

Geef uw review of recensie over www.keesdoolaard.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha