Speelpark de Swaan in Noord-Holland

Screenshot van speelparkdeswaan.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 5.6/10 - 1 beoordeling
1 review
Speelpark De Swaan
Vier je kinderfeestje in het grootste attractiepark voor kinderen in Noord-Holland

Beleef je kinderfeestje buiten!

Kom spelen en boek je kinderfeestje in het leukste speelpark van Noord-Holland!
Kinderfeestjes vieren vinden wij een feest en we dan ook leuke arrangementen te bieden in Speelpark de Swaan. Op de website bij arrangementen voor kinderfeestjes vindt je voldoende informatie die een leuke dag compleet maken.
Centraal gelegen in Recreatiegebied Geestmerambacht / Oudkarspel in Noord-Holland.
50.000m2 buiten speelplezier, het speelpark met heel veel thema speeltoestellen voor een leuk dagje uit met de kinderen.

Inclusief flinke speeltuin, speelbos, zandspeelplek met piratenschip, skelterbanen, liedjesbos met heel veel leuke kinderliedjes & Heks Wolliebol, springkussens, waterfietsen enz.
Tijdens de zomervakantie is er als extra het JeO-festival, met meerdere keren per dag de mogelijkheid om je eigen optreden te geven. Tevens optredens van B-RoK, Willy de Koe (hij kan echt praten!), Superkeeper en KoeLowntje.
Alle kinderen worden geschminkt.
Zeer goed bereikbaar, direct aan de snelweg N245 Alkmaar-Schagen.

Tot snel...

Speelpark de Swaan

Het leukste kinderfeestje vier je in speelpark de Swaan ideaal voor kinderen in Noord-Holland.Gevestigd te: Oudkarspel

Adresgegevens

Speelpark de Swaan in Noord-Holland
Oudkarspel

Website: www.speelparkdeswaan.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.speelparkdeswaan.nl

Speelpark de Swaan in Noord-Holland
toegevoegd op
Het oogt allemaal erg amateuristisch, de speeltoestellen zijn saai. Beetje een bij elkaar geraapt zooitje. Erg zonde want het is een groot oppervlak en de mogelijkheden zijn eindeloos. De glijbanen bij de heuvel achterin vinden wij ronduit gevaarlijk voor jonge kinderen, veel te steil of eigenlijk vrijwel verticaal lopen ze. De schommel had een veiligheidsriempje.... die kapot was. Een groot terras met stoelen, zonder enige vorm van beschutting/schaduw en alle stoelen vol met vogelpoep. Er zat helemaal niemand, erg zonde. Zeer onverzorgd en rommelig allemaal. Het enige was nog een beetje leuk was is de waterbaan. (kussen gevuld met water) Wij hadden ook een jonge baby bij ons die zijn beentjes heeft verbrand omdat er geen schaduw mogelijkheid was. 4 parasols aanwezig waarvan er eentje op half 7 wapperde. En een patatje halen doe je daar ook niet want als je daar in het restaurant ...
Beoordeling5.6 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Speelpark de Swaan in Noord-Holland

Geef uw review of recensie over www.speelparkdeswaan.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha