Living Store Woonaccessoires

Screenshot van living-store.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.6/10 - 7 beoordelingen
2 reviews
Living Store is een online winkel in woonaccessoires, keukendecoratie, sfeerlichten, zeep en nog veel meer andere artikelen voor in en om het huis. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij ons snel, makkelijk en veilig de mooiste decoratie.

Waar staan we voor?
Naast zeer scherpe prijzen, een ruim gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt het succes van www.living-store.nl in betrouwbaarheid, snelle verzending na ontvangst van betaling en uiteraard een ouderwets goede service. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw bestelling op te halen zodat u helemaal geen verzendkosten hoeft te betalen.


Wij vinden het heel belangrijk dat de producten die aangeboden worden door ons in een sfeervolle web-omgeving te bekijken zijn. Met grote zorg zijn de productfoto's gemaakt zodat de stap om via onze webwinkel uw woondecoratie aan te schaffen in plaats van in een bestaande woonwinkel nog eenvoudiger wordt.

Adresgegevens

Living Store Woonaccessoires

Website: www.living-store.nl

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.living-store.nl

Living Store Woonaccessoires
toegevoegd op
Eerste pagina " lekker knus de winter door" HET IS MEI !!!
Beoordeling7 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Living Store Woonaccessoires
toegevoegd op
Erg mooie site, met leuke producten! Ook de lage verzendkosten spreken erg aan.
Beoordeling10 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Living Store Woonaccessoires

Geef uw review of recensie over www.living-store.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha