Au Pair

Screenshot van activityinternational.nl/au_pair_in_amerika.aspx
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Altijd al willen weten hoe het is om in een ander land te wonen? Bij Activity International kun je au pair worden in Amerika. Je woont een jaar in een gastgezin in ruil voor het verzorgen van de kinderen. Je maakt zo het alledaagse familieleven mee, maar je ziet ook al die legendarische plekken waar Amerika zo bekend om is, zoals New York of de Grand Canyon. Met onze jarenlange ervaring ben je verzekerd van uitstekende begeleiding. Het gastgezin betaalt bovendien je ticket, zakgeld en een bijdrage voor cursuskosten.

Adresgegevens


Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.activityinternational.nl/au_pair_in_amerika.aspx

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.activityinternational.nl/au_pair_in_amerika.aspx. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Au Pair

Geef uw review of recensie over www.activityinternational.nl/au_pair_in_amerika.aspx. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha