Trap-Unique traprenovatie

Screenshot van trapunique.nl/
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 5/10 - 2 beoordelingen
1 review
Trap-Unique is de beste partij voor het bekleden van uw nieuwe trap, of het renoveren van uw oude trap met massief hout laminaat (CPL) of linoleum. Marco Engel, eigenaar van Trap-Unique, heeft in de loop der jaren een rijke ervaring en absolute vakkennis opgedaan. Dagelijks wordt door het team van Trap-Unique het maximale gedaan om voor elke nieuwe klant een 'droom' trap te vervaardigen.
Bij kwaliteit hoort service!
Het Dress Systeem staat voor kwaliteit. Daarom geven we 30 jaar gebruiksgarantie op onze producten. Bij kwaliteit hoort service.
We hebben een ervaren servicedienst die u met raad en daad bijstaat.
Ook op die manier investeren we in uw woongenot.
Net echt? Echt niet!
De markt biedt veel goed lijkende alternatieven van het Dress Systeem aan. Wij beschouwen dat maar als een groot compliment. Tegelijkertijd wijzen wij u op de noodzaak van goed advies en service, om teleurstellingen achteraf te voorkomen. De alternatieven ogen wel als het Dress Systeem, maar missen de kwaliteit van ons vakwerk.

In 1 dag een nieuwe trap zonder hak en breekwerk
Bent u uitgekeken op uw oude of nieuwe trap? Met het unieke systeem van Dress Trap-Unique heeft u in 1 tot 2 dagen een nieuwe trap zonder hak- en breekwerk. De trap is tevens direct begaanbaar, is stoot- en krasvast, kleurecht en bestand tegen huishoudelijke chemicaliŽn. Tevens is het mogelijk om uw hal of overloop door te laten lopen in dezelfde kleur en kwaliteit als uw nieuw beklede trap. Zo vormt uw overloop of hal een mooi geheel met uw 'vernieuwde' trap. Het Dress Systeem is toe te passen op alle trappen en niet alleen voor oude of versleten trappen. Het wordt tegenwoordig ook steeds vaker toegepast in nieuwbouw woningen.

Trap-Unique ook voor bedrijven!
Vindt u dat die trap in uw bedrijf niet meer de uitstraling heeft die de rest van uw bedrijf wel heeft? Daar kunt u nu iets aan laten doen! Laat de klanten in uw bedrijf over een mooie, veilige trap van Trap-Unique naar boven of beneden gaan. Zowel modern als klassiek is mogelijk in verschillende kleuren.

Het bijzondere van het Dress Systeem is dat het na aanbrengen direct begaanbaar is. Door het toepassen van anti-slip rubber is het ook veilig voor kinderen. Het systeem is stabiel, betrouwbaar, zeer duurzaam en geeft een zeer goede geluiddemping. Trap-Unique geeft u
daarom maarliefst 30 jaar garantie!Het Dress Systeem is het enige systeem dat uit losse componenten bestaat en waar altijd een aluminium gepatenteerde strip geplaatst wordt, die de nieuw geplaatste elementen muurvast met elkaar verbindt.

Tevens heeft het systeem als enige anti-slip rubbers, die makkelijk te vervangen zijn en volledig in het Dress Systeem zijn geÔntegreerd. Deze hebt u echt nodig aangaande de veiligheid van u en uw kinderen. Dit rubber wordt in het Dress Systeem verwerkt en is haast niet zichtbaar. (dit rubber wordt dus niet bovenop de treden geplakt!)

Zoals u merkt biedt het gepatenteerde en uitgekristaliseerde Dress Systeem nogal wat voordelen voor u. Niet voor niets bestaat het Dress Systeem al meer dan 25 jaar en is al meer dan 150.000 maal geplaatst. Tevens is het product ook nog eens fiscaal aftrekbaar!

traprenovatie traprenovatie traprenovatie traprenovatie

Gevestigd te: Tilburg

Adresgegevens

Trap-Unique traprenovatie
Tilburg

Website: www.trapunique.nl/

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.trapunique.nl/

Trap-Unique traprenovatie
toegevoegd op
Mooie website. Na telefonische afspraak traprenovatie laten uitvoeren, met massief eiken mooi op kleur geolied door Trap-Unique. Super netjes gewerkt en spot goedkoop. Bedankt. Mevr. Bodden Tilburg
Beoordeling8.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Trap-Unique traprenovatie

Geef uw review of recensie over www.trapunique.nl/ . U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha