Praktijk Marielle van Zijl - Klassieke homeopathie en Energetisch therapeut

Screenshot van homeopathietilburg.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Homeopathie is een geneeswijze die ervan uit gaat dat ieder mens uniek is.
Het werkt diep in op het organisme en werkt op alle niveaus: lichamelijk, geestelijk en emotioneel.
Lichaam en geest zijn zo nauw met elkaar verbonden dat het nodig is om de mens als geheel te behandelen en niet alleen de kwaal.
De keuze van het geneesmiddel hangt af van vele factoren, zoals temperament van de persoon eet en drink gewoontes en leefstijl.
Het homeopathische geneesmiddel werkt diep in op het organisme van de mens en geneest zo van binnenuit.
Homeopathische geneesmiddelen prikkelen en activeren de lichaamseigen krachten en daardoor is het uiteindelijk het lichaam zelf dat de genezing voltrekt.
In die zin is homeopathie een uiterst subtiele geneeswijze die zo min mogelijk de natuurlijke gang van zaken bij het beter worden verstoord.

Energetische therapie of paranormale geneeswijze, is eeuwenoud en komt overal ter wereld voor. De energetische therapeut heeft een holistische visie op gezondheid. Hij beschouwt lichaam en geest als een onlosmakelijke energetische eenheid. Er een universele levensenergie ook wel kosmische energie genoemd. De energetische therapeut is in staat om die universele of kosmische energie over te dragen op een cliŽnt.
Met deze kosmische energie kan de therapeut het zelfgenezende vermogen van de cliŽnt helpen, zodat het systeem geprikkeld wordt om de genezing op gang te zetten. Een mens beschikt over een stoffelijk lichaam en een persoonlijk energieveld (aura). De aura is gelaagd en bestaat uit een emotionele, mentale en spirituele laag. Het stoffelijk lichaam en de aura staan in voortdurende wisselwerking met elkaar. Energetische therapie heeft altijd invloed op het hele systeem van een cliŽnt, dus zowel op het stoffelijk lichaam als op de aura.
Ziekte is een gebrek aan doorstroming in het gehele energetische systeem. De energetische therapeut is in staat om de blokkades in het systeem waar te nemen en te duiden. De energetische therapeut draagt genezende kosmische energie op de cliŽnt over en stimuleert daarmee diens zelfgenezende vermogen.

De energetische therapeut is in staat om blokkades in het energiesysteem waar te nemen en te duiden met behulp van zogenaamde heldere vermogens (helderzien, -horen, -weten, -voelen, -ruiken, -proeven. Met deze vermogens kan de therapeut de cliŽnt ondersteunen in het genezingsproces door zaken extra te verduidelijken.

Gevestigd te: Tilburg

Adresgegevens

Praktijk Marielle van Zijl - Klassieke homeopathie en Energetisch therapeut
Tilburg

Website: www.homeopathietilburg.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.homeopathietilburg.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.homeopathietilburg.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Praktijk Marielle van Zijl - Klassieke homeopathie en Energetisch therapeut

Geef uw review of recensie over www.homeopathietilburg.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha