Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

Screenshot van slapendoejezo.nu
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Voor iedereen die lekker en gezond wil slapen…
De slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo… ingang Ampèrestraat 3 in Nijkerk.

Uw 5-sterren slaapspeciaalzaak van Gelderland en Amersfoort.

Bij Jacqueline en Paul Kaatee vindt u de betere merken en we zijn gespecialiseerd in boxsprings en matrassen en wij kunnen u een advies op maat bieden, diverse testbedden om samen met ons op u gemak een goed bed samen te stellen en we nemen graag alle tijd voor u. Onze ruime ervaring van bijna 30 jaar op slaapgebied brengt u tot een goed advies en dus tot een goede nachtrust.Slapen is ons vak en het geeft ons een voldoening om u van een goed slaapcomfort te voorzien, zeker gezien de tijd die je in bed doorbrengt… Wel te verstaan 1/3 van je leven.

Dus kortom heel belangrijk en een goede nachtrust is een goede dag. Een goed advies en ook goede service vinden wij daarom erg belangrijk. Wij willen waarmaken wat we beloven, een van de voordelen van een klein familiebedrijf, wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Alles wordt vakkundig bij u thuis afgeleverd en gemonteerd.

U bent van harte welkom en wij bieden u een ruime keuze in boxsprings, bedbodems, matrassen, slaapkamers, kasten, dekbedden, kussens, bedtextiel, kussens, enz.

Een van onze specialiteiten is de MASTER boxsprings en matrassen collectie. Het beste van Eastborn, speciaal voor u op maat gemaakt, kortom boxsprings-op-maat. Van vlak tot volledig elektrisch verstelbaar leverbaar. Wij bieden u een ruime keuze in prachtige meubelstoffen of in leerdoek, en zelfs in echt leder. Neem de tijd en laat u goed adviseren voor een bed-op-maat! Wij adviseren u graag en denken graag met u mee om een voor u zo goed mogelijk slaapcomfort te creëren.

Ruime keuze in boxsprings, diverse topmerken, Master, Eastborn, Pullman, Norma en diverse andere merken. Een andere specialiteit is het uitgebreide Tempur slaapprogramma, het nieuwe drukverlagende slapen, wij bieden u de mogelijkheid om het matras uitvoerig uit te proberen in onze Tempur Experience Centre.
Neem de tijd om dit ultieme slaapcomfort te testen.

Alles wordt netjes bij u thuisbezorgd en vakkundig gemonteerd.

Moeite met kiezen van het juiste hoofdkussen? Bij Slapen doe je Zo… een uitgebreid Tempur kussen testprogramma, thuis op u gemak proberen, vraag naar de voorwaarde in de winkel.

U bent van harte welkom.Gevestigd te: Nijkerk

Adresgegevens

Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...
Nijkerk

Website: www.slapendoejezo.nu

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.slapendoejezo.nu

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.slapendoejezo.nu. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

Geef uw review of recensie over www.slapendoejezo.nu. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha