Actio Advocaten Assen en Hoogeveen

Screenshot van actio.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Wie is Actio?
'Ik heb altijd al ondernemer willen zijn'

Actio Advocaten en Juristen is op 1 maart 2008 opgericht door Jan Maarten Pol. Hij heeft inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in de advocatuur. 'Ik heb altijd al ondernemer willen zijn. Na een tijd in loondienst te hebben gewerkt, heb ik de stap gezet om zelf een kantoor vorm te geven. Omdat het beter kan, maar ook omdat het anders kan.

Wat doet Actio?
“Bij Actio kunt u terecht voor snelle en efficiënte rechtsmaatregelen„


Voor een ondernemer is niets vervelender dan een onbetaalde rekening. Er is gepresteerd, of het nu de levering van een produkt of dienst is, maar de factuur wordt niet voldaan. Bij Actio kunt u terecht voor snelle en efficiënte rechtsmaatregelen. We zijn gespecialiseerd in het voeren van rechtbankprocedures en het leggen van beslag.

Wie zijn de klanten van Actio?
“Onze cliënten zijn ondernemers met overtuiging, net als wij„

Onze cliënten zijn ondernemers met overtuiging, net als wij. Het zijn ondernemers die willen innoveren en buiten de gebaande paden durven gaan. Daarbij nemen ze risico's en zoeken ze grenzen op.

Wat kost Actio?
“No nonsense dienstverlening, tegen heldere tarieven„

Actio hanteert een gedifferentieerd uurtarief. Dat wil zeggen dat u geen hoge advocatentarieven betaalt voor werkzaamheden die niet per sé door een advocaat hoeven te worden gedaan. Standaardisatie waar mogelijk, specialisatie waar nodig. Dat houdt de kosten beheersbaar en de dienstverlening aantrekkelijk voor u.

Gevestigd te: Assen

Adresgegevens

Actio Advocaten Assen en Hoogeveen
Assen

Website: www.actio.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.actio.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.actio.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Actio Advocaten Assen en Hoogeveen

Geef uw review of recensie over www.actio.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha