Muto Communicatie

Screenshot van mutocommunicatie.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Muto Communicatie is een communicatieadviesbureau op het snijvlak van inhoud, organisatie en communicatie. Wij werken aan maatschappelijke thema's zoals: ruimtelijke inrichting, duurzaamheid, onderwijs en zorg.
Onze diensten zijn (senior) communicatieadvies, interim management, trainingen, coachen van communicatieadviseurs en -managers.

Wij ontwikkelen duidelijke communicatiestrategieŽn en maken effectieve implementatieplannen. Ook het uitvoeren van de plannen nemen wij voor onze rekening. Daarnaast werken we met een netwerk van communicatieprofessionals, met eigen specialismen.

Gevestigd te: Utrecht

Adresgegevens

Muto Communicatie
Utrecht

Website: www.mutocommunicatie.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.mutocommunicatie.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.mutocommunicatie.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Muto Communicatie

Geef uw review of recensie over www.mutocommunicatie.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha