Cristy Brandriet

Screenshot van cristybrandriet.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Cristy Brandriet heeft in het Nederlandse interieurwereldje een unieke positie verworven met haar specialisme: de gepersonaliseerde interieurvormgeving. Ieder mens is uniek, met eigen voorkeuren en smaak. Hij leeft, beweegt en ontwikkelt zich voortdurend. Deze eigenheid en dynamiek staan in mijn ontwerpen altijd voorop, want een interieur dat niet past bij de gebruiker of dat structureel belemmert zal (hoe fraai ook) uiteindelijk toch niet bevallen'
Zoals Vitrivius al verwoorde in de oudheid steunt een goede vormgeving op drie belangrijke principes: schoonheid (venustas), stevigheid (firmitas) en bruikbaarheid (utilitas). Cristy zoekt in ieder interieurontwerp, voor elke opdrachtgever naar een balans tussen deze drie elementen.


Gevestigd te: Hengelo

Adresgegevens

Cristy Brandriet
Hengelo

Website: www.cristybrandriet.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.cristybrandriet.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.cristybrandriet.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Cristy Brandriet

Geef uw review of recensie over www.cristybrandriet.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha