ATELIER 41

Screenshot van atelier41.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.3/10 - 1 beoordeling
0 reviews
ATELIER 41 is het atelier van beeldend kunstenaar Cor Sonke, in de mooi gelegen boerderij in het Drentse Buinerveen met uitzicht op de bossen van de Hondsrug en op fietsafstand van bv. Borger en Exloo. Sinds zijn afstuderen in 1991 aan de kunstacademie, is Cor Sonke werkzaam als beeldend kunstenaar en heeft hij veel ervaring als docent opgedaan. Het ruime atelier biedt mogelijkheden voor verschillende workshops voor particulieren, groepen en bedrijven. De workshops die gegeven worden zijn: WORKSHOP VRIJ SCHILDEREN, ABSTRACT SCHILDEREN, TEKENEN EN SCHILDEREN OP MUZIEK, PASTELKRIJT TEKENEN, COLLAGE SCHILDEREN EN LANDSCHAP SCHILDEREN.
Op de website www.atelier41.nl vind u alle informatie over de workshops die aangeboden worden.Gevestigd te: Buinerveen

Adresgegevens

ATELIER 41
Buinerveen

Website: www.atelier41.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.atelier41.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.atelier41.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel ATELIER 41

Geef uw review of recensie over www.atelier41.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha