Sense communicatie & consult

Screenshot van sensecommunicatie.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Beseffen - Begrijpen - Beleven - Bespeuren

Sense communicatie & consult is een fullservice marketing communicatie adviesbureau in Zuid-Holland. De missie van Sense is sensitief merken bouwen en producten introduceren, met de nadruk op interactie en transparantie. Opererend vanuit de kracht van het merk of product en gebruik makend van de kwaliteiten van de organisatie en de sensitiviteit van Sense.

Sense werkt samen met een netwerk van erkende reclamebureaus, u kunt desgewenst het volledige project, inclusief de ontwikkeling van communicatiemiddelen door ons laten verzorgen. Sense behoudt hierbij de volledige regie gedurende het gehele traject, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand eindproduct en een uitstekende bewaking van de afgesproken planning.

U kunt Sense consult ook inhuren op urenbasis. Laat u overtuigen van het belang van sensitiviteit binnen uw organisatie. Uw in- of externe communicatietraject is dan volledig in handen van een professional met een groot empatisch vermogen.

‘Sense for the design of your communication’
Nodig Sense communicatie & consult uit voor een gesprek en ontdek de grenzeloze ambitie en energie die ingezet kan worden voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met Netty Schouten- van der Vlist, zodat we kunnen bepalen of Sense ook voor uw organisatie van toegevoegde waarde of ‘Common Sense’ kan zijn.

Gevestigd te: Stolwijk

Adresgegevens

Sense communicatie & consult
Stolwijk

Website: www.sensecommunicatie.com

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.sensecommunicatie.com

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.sensecommunicatie.com. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Sense communicatie & consult

Geef uw review of recensie over www.sensecommunicatie.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha