Cattery van de Langerak

Screenshot van catteryvandelangerak.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Cattery van de Langerak is een kleine cattery in Utrecht Leidsche rijn, die op hobbymatige wijze Britskorthaar fokt in de kleuren blauw en lilac. Wij vinden gezondheid en een goed karakter één van de belagrijkste pijlers van onze cattery. Rastypische kenmerken proberen we te bewaren en te verbeteren , maar nooit ten koste van bovengenoemde eigenschappen: gezondheid en karakter. Wij hebben maximaal 2 nestjes per jaar, die onze ongebreidelde aandacht krijgen waardoor wij altijd goed gesocialiseerde kittens naar de nieuwe eigenaar brengen.
Wij werken met een contract zodat wij en de kittenkopers weten waar ze aan toe zijn. Wij hebben nog altijd regelmatig contact met kitteneigenaren. Voor ons is de verkoop van een kitten geen transactie maar welgemeende interesse in het wel en wee van het nageslacht van onze ouderdieren.

Gevestigd te: Utrecht

Adresgegevens

Cattery van de Langerak
Utrecht

Website: www.catteryvandelangerak.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.catteryvandelangerak.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.catteryvandelangerak.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Cattery van de Langerak

Geef uw review of recensie over www.catteryvandelangerak.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha