Sportrechtadvocaten Heerenveen

Screenshot van zmv-advocaten.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8/10 - 1 beoordeling
0 reviews
ZMV advocaten sportrecht Heerenveen
Zillinger Molenaar & Verdonk advocaten Heerenveen Adres: K.R. Poststraat 80-1, 8441 ER Heerenveen, Friesland, Nederland Tel: Fax:.


ZMV advocaten is gevestigd in Heerenveen. Dit is - gezien ‘Sportstad Heerenveen’ - een goede strategische positie om de sporters in (Noord-)Nederland te bereiken / te bedienen. Daarbij speelt dat geen enkel advocatenkantoor - behoudens ZMV- in Noord-Nederland sport en recht als specialisatie aanbiedt. Het merendeel van de advocaten kantoor heeft grote affiniteit met sport. Voorts sponsort ZMV verschillende sportverenigingen (voetbal, (ijs)hockey, schaatsen, tennis, judo en kaatsen) en staat het kantoor diverse sportorganisaties / (top)sporters op sportgebied bij. Wij beschikken derhalve over de noodzakelijke informatiebronnen en contacten met betrekking tot sportrecht. De advocaten van ZMV zijn in secties ingedeeld (waaronder de sectie Sport & Recht). Zillinger Molenaar & Verdonk heeft een sectie sportrecht bestaande uit drie advocaten mr. R. Tamourt (Rachid), mr. A de Haan (Anton) en mr. B.J. van Popta (Bjernt). Alle drie zijn lid van de landelijke vereniging Sport en Recht en worden er regelmatig cursussen m.b.t. sport en recht gevolgd en heeft mr. R. Tamourt een licentie spelersmakelaar van de KNVB. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij “Sport en Zaken” (www.sportenzaken.nl) en adviseren wij o.a. Sportstad Heerenveen, Topsport Steunpunt Noord (Friesland, Groningen en Drenthe) en Topsport Steunpunt Zwolle.

Gevestigd te: Heerenveen

Adresgegevens

Sportrechtadvocaten Heerenveen
Heerenveen

Website: www.zmv-advocaten.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.zmv-advocaten.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.zmv-advocaten.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Sportrechtadvocaten Heerenveen

Geef uw review of recensie over www.zmv-advocaten.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha