Borduurwinkel Creativ

Screenshot van borduurwinkelcreativ.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Website gespecialiseerd in machinaal borduren. Groot assortiment, borduurgaren van de merken Madeira, guttermann, Aurifil, van losse klos tot een complete garenkast ook allerlei soorten versteviging, scharen en verder alle behorende fournituren om machinaal te borduren. Ook kunt u bij ons terecht voor het borduren van logo's op bedrijfskleding. Verder hebben we een uitgebreid assortiment kraamcadeaus, laat op een knuffel, badjas, badcape, tuttlepopje de naam van de baby borduren of een eigen tekst en u heeft een origineel en persoonlijk cadeau.

Gevestigd te: Monster

Adresgegevens

Borduurwinkel Creativ
Golfslag 9
2681XV Monster
06-21666898

Website: www.borduurwinkelcreativ.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.borduurwinkelcreativ.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.borduurwinkelcreativ.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Borduurwinkel Creativ

Geef uw review of recensie over www.borduurwinkelcreativ.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha