Taxi Haarlem

Screenshot van taxi023.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 10/10 - 1 beoordeling
0 reviews
Haarlem - Taxi 023 Haarlem maakt zich sterk voor personenvervoer met een hoog serviceniveau. Wij opereren vanuit de regio Haarlem, maar brengen u desgewenst door heel Nederland en zelfs daar buiten. Betrouwbaarheid, punctualiteit en hoog serviceniveau zijn zaken die hoog in ons vaandel staan. Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxi vervoer binnen Haarlem en wijde omgeving, en vervoer over langere afstanden.

Ook voor uw taxi rit naar Schiphol bent u bij ons aan het goede adres. Steeds meer reizigers & bedrijven hebben ons gevonden en waarderen onze service tegen heel aantrekkelijke tarieven.


Gevestigd te: Haarlem

Adresgegevens

Taxi Haarlem
Haarlem

Website: www.taxi023.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.taxi023.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.taxi023.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Taxi Haarlem

Geef uw review of recensie over www.taxi023.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha