Beteropenhaardhout.nl

Screenshot van beteropenhaardhout.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 6.8/10 - 3 beoordelingen
2 reviews
Beteropenhaardhout.nl het juiste adres voor al uw openhaardhout!
Wij leveren elke werkdag door geheel Nederland, dus nu besteld, dan de volgende werkdag in huis, uniek wij zijn de enige die deze service aanbieden in Nederland en ook waarmaken!
De chauffeur meld zich op de dag van levering nog even een uurtje van te voren bij u aan, dus u hoeft er net de hele dag voor thuis te blijven.


Gevestigd te: Veenoord

Adresgegevens

Beteropenhaardhout.nl
Veenoord

Website: www.beteropenhaardhout.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.beteropenhaardhout.nl

Beteropenhaardhout.nl
toegevoegd op
Ik heb nu al een aantal keren openhaardhout bestelt en de service is uitstekend. Het haardhout is droog en direct te gebruiken en de levering is snel en goed. Bovendien kon het de volgende dag al worden bezorgd. Kortom een aanrader voor het goede openhaardhout.
Beoordeling8.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Beteropenhaardhout.nl
toegevoegd op
Jullie hebben ons wederom weer blij gemaakt met een prachtige pallet beukenhout, top kwaliteit, ps, jullie dames doen het uitstekend op de marathon
Beoordeling9 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Beteropenhaardhout.nl

Geef uw review of recensie over www.beteropenhaardhout.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha