Haarshout BV

Screenshot van HaarsHout.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 7.7/10 - 5 beoordelingen
2 reviews
Verkoop van eiken haardhout aan voornamelijk paticulieren. altijd droog haardhout op voorraad tegen de scherpste prijs. diverse service artikelen te bestellen. eenvoudige dooltreffende site met alleen bruikbare informatie.
er kan eenvoudig worden besteld, en wij houden van een klantvriendelijk benadering en dat uit zich in het feit dat we alleen afleveren als de klant daar zelf bij is, om het hout op een voor de klant zo mooi mogelijke plek neer te kunnen zetten.

Gevestigd te: Haarzuilens

Adresgegevens

Haarshout BV
Haarzuilens

Website: https://www.HaarsHout.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.HaarsHout.nl

Haarshout BV
toegevoegd op
dank mannen, zit er voorlopig weer warmpjes bij mooie site trouwens xxx
Beoordeling9.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Haarshout BV
toegevoegd op
Ik vindt de website uitstekend, duidelijk en mooi van opzet,ook de informatie over houtsoorten vindt ik heel plezierig en zinvol. Het allerbelangrijkste vindt ik dat u kwalitatief drooghout verkoopt en dat geeft mij de garantie van een heerlijke avond bij de open haard.

Beoordeel Haarshout BV

Geef uw review of recensie over www.HaarsHout.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha