VDB Men's Store

Screenshot van vdbmensstore.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
VDB Men's Store is een webwinkel in herenkleding en accessoires. Hierin vindt u shirts, jeans, broeken, truien, RVS armbanden, Eau d' Toilette, riemen, schoenen.
Voorbeelden van een aantal merken REMIXX, GCM Menswear, Duke Clothing, Marvis, Brosseau, Cocain, Arrivee.
Sinds kort heb ik jeans en broeken van ALBERTO. Alberto staat voor Stijl, Kwaliteit, Draagcomfort. Bijvoorbeeld De T400 jeans zorgen voor een ware revolutie. Door het toevoegen van de high-tech vezel EME behoudt de jeans, ook tijdens het dragen, hun pasvorm en drogen sneller dan een gewone jeans. Bij de broeken wordt een nieuw materiaal gebruikt genaamd Ceramica. Door de combinatie met linnen (de broek kreukt overigens niet) zorgt het voor een ultra lichte broeken die zeer zacht aanvoelen aan de huid. Ook sinds kort in mijn assortiment de shirts van HAUPT. Modieuze, goed afgewerkte, kleurrijke shirts met 2-3 knoops sluiting. HAUPT besteedt veel aandacht aan de boorden, biezen, manchetten, afwerking, de mix en match mogelijkheden en knoopssluitingen.
Davide Vitale Schoenen zijn Italiaanse kwalteitsschoenen. Lederen zool.
Marvis is een italiaanse kwaliteits tandpasta. Deze tandpasta is wel iets duurder als gewone, maar heeft de eigenschap een langere frisse smaak en betere bescherming van tand en tandvlees. RVS Armbanden is een leuk, sportief accessoire die het geheel afmaakt.

Adresgegevens

VDB Men's Store

Website: www.vdbmensstore.nl

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.vdbmensstore.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.vdbmensstore.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel VDB Men's Store

Geef uw review of recensie over www.vdbmensstore.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha