Knauf gipsplaten

Screenshot van knauf.nl/show/nl/product/map/13,60/Platen
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Knauf biedt een breed assortiment aan gipskartonplaten. Een ieder welbekend zijn de standaard gipsplaten en de stucplaten van Knauf.

Maar wist u ook dat Knauf vele gipsplaten in het assortiment heeft voor bijzondere toepassingen? Afhankelijk van het gebruiksdoel kunt u kiezen voor extra sterke gipsplaten, zoals de Knauf Diamond Board die wel de voordelen, maar niet de nadelen van een gipsvezelplaat bevat. Afhankelijk van het gewenste einddoel kunt u kiezen voor extra harde gipsplaten, waterbestendige gipsplaten, brandwerende gipsplaten, stralenwerende gipsplaten en buigbare gipsplaten. Daarnaast zijn deze platen ook in verschillende afmetingen leverbaar.

Adresgegevens

Knauf gipsplaten

Website: knauf.nl/show/nl/product/map/13,60/Platen

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.knauf.nl/show/nl/product/map/13,60/Platen

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.knauf.nl/show/nl/product/map/13,60/Platen. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Knauf gipsplaten

Geef uw review of recensie over www.knauf.nl/show/nl/product/map/13,60/Platen. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha